ANDY'S GRILLS GONE WILD

Recentebeoordeling


5 sterren uit 628 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Andy's Grills Gone Wild. Meer weten? Ontdek meer

10 jul 2024 om 22:41 Delivery was fast and food was delicious and received as ordered. Highly recommended!
6 jul 2024 om 4:56 Neee man, vlees was gefermenteerd? rook vies, heel droog, heel bitter, Echt niet lekker, Snap niet hoe je dit kan maken voor iemand.
5 jul 2024 om 21:18 Altijd lekker en vriendelijke mensen
30 jun 2024 om 21:01 Eerste keer besteld en de burger was heel goed! Patat lekker en alles was heel goed op temperatuur.
26 jun 2024 om 14:57 Lekker eten en snel bezorgd, wij gaan hier zeker nog een keer bestellen.
21 jun 2024 om 20:19 Het eten was weer top, pulled pork en de spicy ribs waren erg nice!
16 jun 2024 om 23:15 De lekkerste spareribs . Eten is altijd goed heet en de patat is altijd knapperig (en dat terwijl we niet om de hoek wonen).
16 jun 2024 om 20:46 Lekkerste ribs die je thuis kan laten bezorgen in Utrecht!
16 jun 2024 om 19:19 Precies op tijd. Nadat ik had gebeld omdat ik een fout had gemaakt zeer vriendelijke gastheer die adequaat hiep en meedacht.
15 jun 2024 om 22:40 Duurde net iets langer Maar dat is geen probleem. Was weer lekker
15 jun 2024 om 20:51 Heerlijk gegeten, zoals altijd!
14 jun 2024 om 23:15 Perfecte spareribs!